Waterscouts en Zeilvereniging bundelen krachten in Giethoorn: Jongerenclub Samen Zeilen

De Gieterse waterscouts en zeilvereniging ’t Wiede gaan vanaf deze zomer samen de jeugd uit Giethoorn en omgeving een mooie zeilervaring bieden. De zeilvereniging gaf les in Optimisten aan 8 tot 12 jarigen. De waterscouts voeren met de wat oudere jeugd in vletten. Het ligt natuurlijk voor de hand dit te combineren, zodat er één leuke jongerenzeilclub ontstaat voor alle leeftijden. Samen zullen we een nieuwe groep van 8 tot 12 jarigen vormen, waarmee we op de zaterdagen lekker gaan zeilen. Niet alleen in optimisten maar ook in vletten!

Voor wie:                            Stoere jongens en meiden tussen de 8 en 12 jaar die willen leren zeilen en daar veel plezier bij willen maken.

Wanneer:                            Elke zaterdag van 9.30 tot 12.30 van mei tot oktober, met een onderbreking tijdens de zomervakantie.

Waar:                                    We verzamelen in de ‘Vermaning’ aan het Vermaningspad in Giethoorn en we zeilen vanaf het vlot van de zeilvereniging op het Bovenwiede.

Kosten:                                € 40 per kwartaal. Dit is inclusief lidmaatschap van de zeilvereniging en van de Scouting.

We beginnen zodra we voldoende aanmeldingen hebben, maar zolang er plaats is kun je je gedurende het seizoen opgeven.

Activiteiten: